Tuesday, April 3, 2012

Rakyat Yang Buduh







Aku malas nak cakap panjang, Kalau aku kata rakyat Malaysia or specifiknya orang Melayu ni Buduh then mereka akan kata aku ni bukan Malaysia or bukan orang Melayu ker? Jadi apsal ko percaya mati-mati bila kuar video kata ada Malaikat yang berbaring di atas Kaabah dan ko sangat taksub dan share video tu kat FACEBOOK dan dengan manicanya kata itu ini sekaligus memperlihatkan kebodohan ko?






Stupid Malaysians. Itupun nak dijadikan issue besar. Tak pernah dengar photoshop ke bahalul?

2 comments:

missSenget said...

aaron aziz kan tu..??

tu mmg nama dia ke..?

ke photoshop..?

err...

Aj Abdullah said...

terlalu banyak persoalan yang bermain di minda. bak kata najwa latif