Thursday, June 7, 2012

Charlie The Wallflwoer

Aku masih lagi x puas hati ngan lukisan terdahulu so aku lukis the other Charlie lagi sekali lagi. Inspired dari satu lukisan ni based on part epilogue yang bagi aku sangat dramatik where Charlie naked watching television. Waktu baca part tu, perasaan aku sangat takut dan simpati ar pada Charlie lalu terimagine kalau aku ada adik cam Charlie ni then what will I do ...?


Dan kat bawah ni pulak ialah lukisan versi aku. Yap, aku x pandai lukis kartoon dan aku x suka lukis sesuatu yang bergaris lurus aka bukan organik. Then no wonder TV tu aku x lukis sampai habis. Plus susun atur gambar ni pun agak carca marba ar kan? Wakaka


Aku lebih refer lukisan ni berbanding yang previous sebab bagi aku ia lebih ada emosi ar. Tengok mukanya kat next lukisan nih. Plus sebenarnya lukisan ni guna paper yang kecik jer dan aku x suka lukis potret yang x saiz potret cam biasa tapi still aku puas. Hmmmm



















Hmmmmmm

2 comments:

Muhammad said...

Keindahan paling trajedi

Aj Abdullah said...

Bunyik cam tragik je ar kan?