Friday, June 24, 2011

ASTRO effect

Aku yakin korang ialah antara berjuta rakyat Malaysia yang selalu rasa bangang bila layan rancangan  TV berbayar ASTRO then pasti akan kata "Duh, ni dah kali ke-5 rancangan ni diulang hari ni jer. ASTRO dah tak ada rancangan lain lagi ker? Dah ar makin hari makin mahal bill. Rancangan asyik ulang-ulang jer... WTF"


Tapi masa layan rancangan TV percuma, bila part tengah tengok drama best either korang tengok dari start or korang datang lambat then tengok tengah-tengah cerita then tamat jer rancangan tu teros korang membebel plak kata "Duh, kan ke best kalu channel ni cam ASTRO, leh ulang banyak kali sehari pun tak akan boring.."






























Ulang banyak kali salah tapi kalu tak ulang then nak plak diulang. Gilaa..

7 comments:

HAFIZAL said...

erm...sy support blog lu...akan terus di pantau sampai berjaya...tukar list blog lah bro

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

tq hafizal tp list blog tu benda yg mana ek? senarai blog tu yg nama-nama blog saya follow eh?

Muhammad said...

saya dah ceraikan astro.
now tgh berbulan madu dengan unifi.
RTM ?? yups..saya dah rujuk balik.
tv9..err no komen.

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

kalu cerai better terus ngan talak 3 sekaligus. x perlu rujuk2 lagi. Plus unifi kan dah ada banyak channel sendiri. Dulu aku kerja operator kt TM gila ramai yang komen pasal UNIFI tp bukan sebab kelajuan tingginya lah. Wakak. teringat plak..


p/s: cuma bab RTM tu je yg x leh nak terima. apsal? me nak tunggu anugerah seri angkasa lagi ek?

Muhammad said...

sebab bila dah guna unifi.
channel RTM-tv2-tv3 cam clear jerk gambonya.
dulu kusam jerk warna.
bayangkan,hari tu..sehari suntuk me nonton tv1.ahahahahahhahaah,lepas bertahun tak tgk.

:-)

unifi ok lah.me suka BBC-deluxe-dan travel.jika dah HD mmg puas hatilah.

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

Sehari suntuk tengok TV1? Tak mungkin. Ini musti kes keba ubat guna-guna tv1 nih... wakaka

Muhammad said...

me cuba jadi adil.
macam suka utk dengar dan memilih semua pihak.

jadi jika me nak kritik,sekurangnya me dah lihat dan rasa

:-)

hep..gula-gula apalah RTM mampu nak bagi ??hahahahaha.