Friday, November 19, 2010

Mimpi (bukan BASAH)

Last night aku ada satu mimpi yang entah kenapa hmmm... korang sendiri r enterpretasikan sendiri.


Dalam mimpi tu aku mimpi parents aku and even satu family besar sangat-sangat beria-ia nak menjodohkan aku ngan sorang gadis ni. Dan yang peliknya plak aku ngan redha jer menerima cadangan mereka and even okey jer untok terus kahwin tanpa fikir apa-apa aka cam mana rupa si gadis or latar belakang dia. So setelah kesemua family member pergi rumah si gadis aku as hero mimpi tu datang lambat r (skema standard cerita tamil).

Kalau fikir secara rasional, x kan r family nak pilih calon isteri untok anak diorang sesukahati r kan. Mesti r padan ngan si anak gak. May be that the reason aku setuju r kot tapi sebab semua tu mimpi so aku tak tahu rasionalnya r.



Bila gi rumah si gadis ni rrupanya dia orang kampung yang sangat-sangat kampung r yang tak pernah terdedah ngan kemajuan (aku tak kutuk orang kampung sebab aku sendiri pun asal kampung and duduk kampung gak r). Muka sebijik cam emak orang yang dah beranak 2-3 orang ngan badan saiz XL, kontot, rambut kerinting cam alleycat, jerawat batu penuh pipi, gaya memang sebijik cam zaman 70-an.



Tapi betapa peliknya plak aku wokey jer. Dan buat julung-julung kalinya gak aku jadi sangat romantis yang teramat walaupun kami bukan pasangan pinang dibelah dua.












So apa pengajaran dari mimpi nih?
a) Cinta bukan melibatkan paras rupa tapi hati budi? or
b) Aku sangat desperate pasal makin ramai kawan yang dah nak kahwin?




























Tapi sah sangat itu bukan aku sebab aku bukan romantik.

2 comments:

diyana said...

setuju! u sangat tak romantik. tapi, takpe la, syg~~ sebab melakukan hubungan sex bukan guna romantik tu. guna alat kelamin. no issue, then. betol x?

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

I tak suka r just main keluar masok keluar masok lobang jer.. kalu I ada sense of romantik then banyak benda lain yg leh kita try... hmmmm.. betol x?