Wednesday, November 10, 2010

Why not?

Pernah tak kawan korang kuar statement
"Hei, dia perempuan yang baik. Berbudi bahasa. Ada prinsip. Berpendidikan agama. Cantik. Bukan senang nak jumpa perempuan macam tu lagi pada zaman sekarang ni. Dan kau pulak sangat sesuai ngan dia. Kau baik. Berbudi bahasa. Berprinsip. Ada agama. Kacak. Why not kau cuba try ngan dia....?"


Percayalah, aku pun cuba untuk berfikir tentang perkara yang sama. Good guy married with a good girl then build a good happy family and live in happy ending.

























Kalaulah semuanya semudah tu.. Hmmm...

4 comments:

diyanalicious said...

semestinya tidak akan berlaku kejadian seperti itu di dunia sekarang. sebagai contoh, kau baik tapi hudoh. aku cantik tapi jahat. eh, macam sepadan je kita. wakakakka.


jom romen, syg~~
(read: I MISH U BADLY!!!)

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

eeer.... bab aku baik tapi huduh tu aku still leh terima tapi bab ko cantik tu leh dipertikaikan r kesahihannya... tapi setuju bab jahat tu r

ena said...

aj..mun lha ad kedak ya..dh lma ak kawen...hahaha...tp mun kck sm kck, huduh sm huduh...susah gak lha...mcm tipis jak potensi dpt jodoh nok sama ngan dirik..
mst ad pbezaan...^_*

huduh-pandai + kacak-kureng cerdik
huduh-kureng cerdik + kacak-pandai

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

wakaka.. ena, sempat molah persamaan kuadratik indahnya eh.. yap, aku percaya yang ciri2 keperbezaan menjadikan life lebih menarik. menjadikan kita ingin tahu lebih tentang pasangan.. hmmm