Tuesday, November 23, 2010

Gangguan Teksuality

Guys, do you agree with some studies saying that lelaki akan memikirkan tentang SEKS in every 6 seconds? That mean kalau korang kira 1,2,3,4,5 dan 6 that mean korang tengah fikirkan SEKS dan 6 saat lepas tu SEKS sekali lagi dan lagi dan lagi untuk setiap 6 saat yang seterusnya. Kalau korang kata ya then aku sangat lega sebab kira aku normal r tapi kalau korang kata tak that mean aku satu-satunya sahaja lelaki yang berotak BIRU.. Hmmmm....


As PAT (rakan sekerja) kata dalam group of 13 new intake tu ada 2 alien: iaitu mewakili aku dan QHAIRI sebab hanya kami berdua sahaja lelaki. So mungkin disebabkan oleh besarnya populasi kaum wanita berbanding lelaki dan jurang zon kawan yang besar antara aku ngan golongan wanita-wanita tu berbanding kawan-kawan perempuan before menjadikan lahirnya mode setiap 6 saat tu kot.. Hmmm...

Back to the kajian kata sebaliknya wanita pulak hanya fikir about SEKS sekitar 1 kali sehari jer (bergantung jugak kepada kadar kesuburan melalui kitaran diaorang). Mungkin that studies leh dibuktikan sendiri oelh pengalaman korang r. Aku bagi contoh r. Yesterday dalam satu sistem yang quite oldschool digunakan TM ni guna ayat-ayat Bahasa Melayu yang sangat-sangat 70's  yang haram tak faham dan bunyi pelik-pelik. Dan salah satunya ialah 'alat kegunaan pelanggan'.

So bila masuk bab tu aku dan QHAIRI awal-awal dah ketawa besar. Dan kkawan perempuan yang dekat-dekat area kamiorang yang faham pun ketawa gak. Tapi still ada gak girls yang lain masih blur on what reason kami ketawa. Then bila dibagitahu reason nya masih lagi blur sehingga agak lama sikit baru mereka faham dan ketawa. Betapa teori lelaki otak kotor tu memang rasional r.. huhuhu












So kesimpulan di sini ialah betapa bukan hanya anatomi fizikal antara lelaki dan perempuan ni sahaja yang amat sangat berbeza even pemikiran mereka gak. Menunjukan betapa besar dan agungnya ciptaan tuhan ni r menjadikan each mahkluk tersendiri.





























Plus menjadikan keadaan bertambah teruk apabila aku ni plak jenis CREATIVE IMAGINATOR then banyak r imaginasi yang luar kawal terhasil. Tapi dont worry laa NANA ADAM (sebab ko sorang jer antara reramai group intake kita yg baca blog aku) nothing 'unfortunate event' akan berlaku r sebab aku ada IMAN dalam hati..
















Then korang yang otak benggong pun tanya "Fuyooo. Btw siapa Iman ni, Aj? Awek baru ker?"























DAMN...!!!

2 comments:

NiZaM said...

hahaha... nak agree ke tak ni....
susah susah...
hahahaha..

imiginasi tanpa batasan...

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

hmmmm....
tapi aku lebih agree on statement ko "imaginasi tanpa batasan".. almaklum dunia dah global sekarang nih... wakaka