Sunday, November 14, 2010

The Backup Plan

Bagi mereka yang mengikuti blog aku (statement perasan) mesti korang akan kata yang aku ni seorang yang EMO r kan? Hei, manusia ada emosi dan aku manusia so aku pun layak untuk mencurahkan keEMOan emosi aku r kan? Even aku yakin korang pun akan EMO sekali kalau korang baca keseluruhan post kali ni. Hmmm..


Situasi:

1. Korang kuar ngan sorang kawan ni atas invitation last-last minit dia and masa tengah kuar dia kata "Tadi aku ajak kawan-kawan lain keluar then semuanya bussy ada urusan masing-masing. Disebabkan aku tak nak kuar sorang-sorang so aku ajak ko dan ko free. Thanks r sebab sudi keluar ngan aku". SHIT isn it? Kau dijadikan teman kepada seorang makhluk yang tak nak keluar sorang disebabkan kawan-kawan lain dia bussy. Dan kalau kawan-kawan lain dia tu tak bussy then jangan harap dia nak keluar ngan ko. It seems ko hanya back up plan dia diwaktu Plan A dia tak menjadi. ASS HOLE SHIT punya makhluk..!!!

2. Parents korang nak gi bandar so dia ajak ko sekali. Korang ready r mandi cepat-cepat dan bersiap ngan niat supaya parents ko x lama menunggu. Bila korang dah ready siap nak hidup enjin kereta jer suddenly anak kesayangan parents ko muncul ngan tak mandi and automatically parents ko kata "Adik tak perlu pergi lah. Emak nak pergi ngan Abang jer lah..!!". Disebabkan ko tak nak jadi anak derhaka then korang senyum dan tahan mata ko yang dah start berkaca.. Duh, korang dah jadi BACK UP PLAN ASS HOLE SHIT in the familly r.

















No body wanna be back up plan pada sesiapa apabila plan A diaorang tak berjaya. I dont wanna be backup plan.


























Sejujurnya aku sangat terasa dan ketika pandangan mata aku tengah berkaca tu, aku boleh tersenyum lagi. It hurts..!!! Hmmm...

2 comments:

diyana said...

it hurts damn much you know..i hate to be back up plan. in order to avoid that, i'll just reject any 'hang-out invitation' yang last minute punya. f*ck them all. macam bagus nak back up plan kan kita yang hebat ini. demmit.

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

that y r sayang, I never ever make u as my back up plan... hmmmm