Tuesday, September 28, 2010

Frozen Smile

A night before ttiba gigi rasa ngilu then pepaginya aku check kat cermin. Dude, how come aku baru perasan gigi aku berlobang disebalik gigi palsu. So last night gi Klinik Dr Hanifah (tapi dia x ada so Dr. Aminuddin plak yang bertugas). Lepas kena inject then dia cabut tapi sebab gigi tu still masih kuat sehingga dia terpaksa mintak tolong nurse tolong tahan kepala aku. X pernah-pernah berlaku cam ni before.. Hmmm...










































So sekarang dah berlaku 7 kekosongan dalam mulut aku.  Then x ada mood nak makan. X ada mood nak bercakap.. Dan x ada mood gak nak membloging... Hmmm...











And the worst part is: Teeth fairy x datang pon last night untuk tukarkan gigi aku ngan duit (either dalam bentuk tunai or cek). RM100 pun aku x kisah r. Betapa aku terlalu desperate perlukan duit.. Hmmm...

2 comments:

ajim said...

long time no komen..haha..aj,dh 7 kekosongan weh.produktif beb.haha.

p/s:tooth fairy cam the rock x dtg mesia la.haha..

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

oooh bro Ajim, long time no see..
produktiviti bagi aku ialah kualiti berbanding kuantiti.. hmmm...



Laa.. rrupanya tooth fairy x lepas immegresen Malaysia ker? hmmm...