Tuesday, February 5, 2013

Hypnotize

Aku rasa ada orang hantar mandrem (betol ke ejaan nih) aka ubat guna-guna kat aku. Sejak dua menjak ni sehingga membuatkan otak aku asyik ingatkan kat dia jer. Selang beberapa minit jer aku pasti nak tengok gambar dia, nak tengok status FACEBOOK dia, Instagram dia etc. Masa nak tidur aku jadi gelisah. Aku takut kalau dia tak muncul dalam mimpi aku.


Aku sedaya upaya untuk tak pedulikan kewujudan dia. Tapi ia akan membuatkan tubuh aku menggeletar. Air mata aku mengalir. Senyumannya meng-hypnotize-kan. Aku addicted dia.




















Tak mungkin aku sedang anggau.













dan perasaan ni tak mungkin cinta. Hmmm..

4 comments:

missSenget said...

ko sebut instagram je..


terus aku tau orang tu bukan aku..



wkaakakkaa..

Aj Abdullah said...

Wakaka.. naseb baik aku lebih detail kalu tak nanti terus jadi cinta muka buku ek..?



tapi comment ni buat aku ketawa terguling2 ar. wakaka

Muhammad said...

:-)


kamu tak mention dia ada blog.
errr jadi orang itu bukan aku..


hurm

Aj Abdullah said...

OMG...!! Apa kes permainan ni? wakaka





Tapi aku heran gak ar apsal dia tak ada blog. Cam mana orang zaman sekarang tak ada blog..? tak trending betol. wakaka