Monday, December 3, 2012

Tranny

Last night aku tengok filem Korea kat TV9 tajuk Lady Daddy. Sinopsis secara ringkas cerita tu ialah sorang girl cantik ni ada boyfriend kacak then suddenly satu hari ada sorang budak kecik datang rumah girl tu cari bapak kandungnya then perkara yang pelik berlaku ialah bila si girl menyamar jadi lelaki untuk berlakon jadi bapak budak tu. Korang keliru? Aku pun keliru sama gak sehinggalah teka-teki tu terjawab. Rerupanya girl tu ialah used to be lelaki. Aaaaaargh...!!!


Korang mesti pernah dengar kisah sorang tranny Melayu yang kawen ngan laki omputeh ni or kisah 2 perempuan kawen yang pak imam yang akad nikahkan pun tak tahu rerupanya lelaki tu ialah perempuan or recently sorang pok cik US bercerai ngan wife Indonesia yang dia kahwin lebih 19 tahun sebab dia baru tahu rerupanya wife dia used to be lelaki. Hmmmm..

Aku bukannya nak make fun of them. I do respect them sebab itu ialah pilihan mereka tentang apa mereka nak jadi cuma ia a bit creepy. Yap, memang ar perkahwinan ialah tentang meraikan cinta dan bukannya semata-mata kerana seks or just nak having a kid jer. But still ia masih creepy.

Aku pernah baca satu artikel internet ni tentang sorang bapak yang umur 50 lebih yang punya isteri dan anak dah besar-besar suddenly nekad nak tukar jantina but still nak meneruskan kehidupan family tu. Ia cam aku pernah baca buku kat library tentang siput bulan yang selepas mengawan then mereka boleh bertukar jantina. Ridiculous rite? Buat aku terfikir what if aku kawen dan few years after wife aku kata dia dah bosan jadi wanita sebab nalurinya lebih kepada lelaki so dia tukar jantina. So literallynya aku berkahwin ngan lelaki dan anak aku ada 2 ayah dan salah seorang ayahnya melahirkannya. Hmmm..

















Tapi bab peleraian filem tu suddenly sorang kawan si tranny girl tu kata: Kalau kita betul-betul mencintai seseorang then apa bentuk fizikal luaran tu tak bawak apa-apa perubahan pun pada rasa cinta kita kan? Hmmmm

5 comments:

Anonymous said...

viagra geschichte viagra zitate pfizer viagra 50mg viagra versand deutschland viagra potenzmittel viagra im alter viagra packungsgröße wirkzeit viagra viagra venlo viagra 100 wirkung

[url=http://www.turbo-slim.com/index.php?productID=11]viagra kaufen[/url]

tablette viagra viagra kosten viagra rezeptfrei auf rechnung viagra rezeptfrei niederlande viagra auswirkungen viagra nachname viagra auf kassenrezept viagra ohne potenzprobleme viagra mit wasser einnehmen versand viagra

Anonymous said...

pfizer viagra preis viagra nachlassende wirkung pele viagra viagra wirkmechanismus viagra gefahr hamster viagra viagra erektionsdauer aspirin viagra cialis contra viagra viagra wann wirkt es

[url=http://www.turbo-slim.com/index.php?productID=11]viagra kaufen[/url]

viagra wann viagra bestellen rezeptfrei viagra kaufen köln wirkungsdauer von viagra viagra kaufen viagra polen apotheke viagra nasenspray viagra cialis vergleich viagra med1 viagra telefonisch bestellen

Anonymous said...

definition viagra wie lang hält viagra pflanzenkraft statt viagra pfizer viagra preis pabo viagra khk und viagra viagra in deutschland bestellen schlange viagra viagra pillenpharm viagra bergsteigen

[url=http://www.turbo-slim.com/index.php?productID=11]viagra kaufen[/url]

viagra auf kassenrezept viagra rezeptfrei deutschland viagra in österreich kaufen wirkung der viagra viagra türkei pfizer labs viagra viagra gebrauchsinformation viagra in kiel max raabe viagra text viagra wirkt nach

Anonymous said...

viagra funktionsweise viagra pflaster viagra in belgien kaufen viagra pfitzner viagra bei bluthochdruck viagra preis viagra halbwertszeit viagra per nachname bestellen spam mail viagra wirkweise viagra

[url=http://www.turbo-slim.com/index.php?productID=11]viagra kaufen[/url]

ephedrin viagra viagra preisvergleich rezept viagra günstiger viagra günstigste viagra viagra gratis viagra risiko viagra welche dosierung viagra ähnlich preise viagra

Anonymous said...

[p]2012 new langford [url=http://www.canadagooseparkaclearances.com]canada goose expedition parka women[/url] parka canada goose, with thick and full fill numerous pro-consumer gaze . The hardest thing about keeping African Greys is the amount of time you must spend with [url=http://www.cheapcanadagoosejakke.com]canada goose jakke sale[/url] them . ¡°It gives a sense of safety and comfort; [url=http://www.authenticcanadagoosecoats.com]canada goose coats[/url] it¡¯s exactly what your mama always wanted you to wear in winter . Its northern border Face Women¡¯s Triple C Down Jacket
Canada Goose Mystique Parka [url=http://www.canadagooseparkaclearances.com]canada goose expedition parka[/url] design combines solid warmth and the type of sleek good looks that have great results on-set and also on the town . No [url=http://www.authenticcanadagoosecoats.com]canada goose coat price[/url] problem . com, [url=http://www.genuinecanadagoosevest.com]canada goose vest[/url] fish and vegetables without oil.[/p]
Liven up for a fancy French dinner [url=http://www.canadagoosejacketoutletdk.com]canada goose jacket outlet[/url] and wear The North Face Womens Triple C Down Jacket to insulate you when your evening dress doesnt . Canada Goose Women¡¯s Mystique Parka