Wednesday, March 7, 2012

Saya Menjual Bayi

Aku x suka ngan idea orang-orang tertentu yang menjual kittens dengan harga yang agak tinggi. It seems like cam aktiviti menjual bayi manusia. Cuma ia datang dalam keadaan ia sekadar seekor kucing yang tak pandai berkata-kata. Just imagine kalau dia adalah manusia perempuan yang digunakan untuk mengandung dan setiap kali ia beranak so anak dia akan dijual dan mengandung lagi dan dijual lagi berulang-ulang kali.


Seolah-olah manusia cuba menjadikan manusia dan haiwan ni cam sama jer. Buktinya cam satu lagi ni. Pernah x korang tengok cara orang yang nak buang anak kucing? Diaorang letak dalam kotak dan letak kat satu tempat then blah tanpa rasa bersalah. Sama je kan cara orang buang bayi? Letak je kat mana-mana then blah tanpa rasa bersalah.






















Manusia..

3 comments:

dayat said...

manusia oh manusia

Muhammad said...

hahahaha me tak baca pun post ini.
sebab dah tergolek gelak...melihat 'misai sarjan' di header kamu.

Aj Abdullah said...

Dayat, tu ar nak buat cam ne ar kan. Dah namanya manusia, rambut lain-lain hati pun lain-lain gak.. huhuhu

me, fokus. Fokus pada cerita bukan pada misai tu. Wakaka.. Mode mexican namanya.. wakaka