Saturday, March 10, 2012

Racist Gay

Tandas awam ialah tempat yang paling best untuk melihat luahan seni dan bisikan isi hati buat rakyat-rakyat yang tak berani nak meluahkannya dikhalayak terbuka. So hasilnya ada lukisan, tulisan, mural realism dan kekadang abstrak terhasil dari medium yang sangat ringkas such as marker, liquid paper or kekadang dari najis diorang sendiri. Hmmm..


Tapi most of the time toilet dijadikan sebagai dinding menjual iklan. Contoh cam gambar aku upload ni. Baca keseluruhan then korang pasti akan setuju ngan beberapa fakta:

1) Dia seorang gay yang pemilih. Dia tak nak lelaki lembut or pondan. Hanya gay dan homoseksual (I tho both 2 are the same) sahaja..
2) Dia seorang gay yang racist. Dia tak nak Cina or 'Tambi' (India). Hanya Melayu, Iban & lain-lain.
3) Dia seorang gay yang bukan menawarkan perkhidmatan seks. Dia tulis sesiapa yang mahu saya dihisab. Hisab itu ilmu math.

















Percayalah yang aku x dibayar or ditaja untuk mengeluarkan iklan nih. Try call nombor dia kalau x caya. But kalau dia dapat customer dari aku then kata kat dia aku nak mintak royalti gak. wakaka

2 comments:

Muhammad said...

part no)3 tu memang me setuju !!.


hurmmm ilmu hisab ?.cikgu tusyen math kah ?

Aj Abdullah said...

sah2 membuktikan yg orang yang tulis ni cikgu math.. sebab kalau dia cikgu bm then bahasa tunggang langgang.. hmmmmm