Tuesday, March 13, 2012

Berbogel Depan Cermin

Aku a bit tak suka ngan individu-individu tertentu yang suka ambik gambar depan cermin. Aku tak pasti either dia nak memperlihatkan pakaian dia yang cantik waktu tu or dia punya perasaan yakin diri yang tinggi untuk menyatakan bahawa bergambar depan cermin akan menghasilkan impak bahawa gambar tu akan best dan di'like' di FACEBOOK or instagram etc dalam jumlah yang banyak. Plus to me it turn morely suck terutama dalam situasi-situasi berikut:


1) Bergambar depan cermin dalam toilet. Most orang sangat suka kan ambik gambar sendiri dan geng-geng sekepala kat dalam toilet tak peduli toilet setiap kali masuk bayar RM2.00 or toilet hotel 5 bintang or even toilet yang jumlah udara tercemarnya ngan kandungan gas biodiesel yang sangat-sangat tinggi still nak ambik gambar. Seriously?

2) Bergambar depan cermin dalam gym ngan tak berbaju dan peluh-peluh (yang hot lah katanya). Kalau girl bab ni aku leh terima lagi ar yang jenis masuk gym x sampai 5 minit terus ambik gambar sendiri sambil buat-buat muka comel ala-ala pikachu etc. Masalahnya mamat jantan plak yang terlebih-lebih upload gambar  tak berbaju dalam gym berpuluh-puluh kat FACEBOOK buat aku nak muntah jer. Saya tau ar awak tu gagah perkasa, badan berotot (lah sangat) etc tapi matlamat sebenarnya apa ek?

3) Bergambar depan cermin dalam bilik mandi rumah sendiri/hotel. Ini aku x nak komen panjang. Ia sekadar membuatkan aku teringat pada gambar-gambar amature porn dari barat jer. Or dengan harapan bila diaorang jadi artis nanti gambar tu akan keluar dan menaikkan publiiti nama mereka nanti cam post Cursing Malay ni kata plak. Hmmm..



























Then korang tanya "Aj, ko sendiri ambik gambar dalam toilet apa ke? Ngata orang boleh plak tapi sendiri tu?" o aku jawab "Aku punya suka ar.. Wakaka"

2 comments:

Bunga Bunga Hutan said...

sabo2 haha! tutup mata tu len kali kehkekeh :P

Aj Abdullah said...

kalau dapat dah lama dah buat.. tapi mata ni dah automatic terlihat dan hati plak terdetik nak mengutuk.. wakaka