Saturday, August 27, 2011

Mencari Pasangan Part Time

Kawan aku, Si Laila ni baru balik cuti raya dari Putrajaya bersama suami yang baru kurang setahun kahwin dan bakal anak dalam perut yang berusia kurang 4 bulan lagi plan nak bukak puasa sama-sama 28hb ni ngan kekawan satu sekolah yang kebetulan belajar sama satu universiti: Ramlah dah almost 2 tahun kahwen, Faezah dan bertunang dan bakal kahwin Disember ni, Ijam plak tengah kumpol duit nak start aktiviti tu ngan awek dia dari sekolah dulu lagi dan yang terakhir aku yang ..... Hmmmm.. sendirian berhad. 


Aku sangat teruja sebab dah lama tak lepak sama-sama cam zaman U or setahun dua lepas tamat belajar. Dulu  kalau ada birthday mesti sambut sesama, then raya jalan sesama, kareoke sesama (realiti aku tak nyanyi ar sebab suara aku gemersik terlampau-lampau), lepak gi Sunway & Genting etc. Kedian bila masa berlalu makin susah nak kumpol sebab memasing dah start ada komitment sendiri cam kerja, suami, keluarga etc. So nak kumpolkan semua dalam satu masa tu bukan main susah lagi. Even last time kumpol makan masa few day after Laila kahwin dan automatically nya tak kan ar nak ganggu pasangan baru kahwen..









So kali ni harap dapat kumpol ar walaupun cukup pasti semua bawak pasangan sendiri ar.

















Dan menjadikan keadaan lebih sayu bila dalam FACEBOOK tadi Laila sempat kuarkan satu statement "Aj, ko bawak ar pasangan..."





























Hmmmmm...


(untok memori yang aku tak akan lupakan sampai bila-bila)





















...

2 comments:

HAFIZAL said...

hehehe...bayak lah kawan2..lelaki pun boleh


selamat hari raya maaf zahir batin dari http://malaysiascore.blogspot.com

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

lalu menolak sangkaan bahawa lelaki dan perempuan x boleh berkawan.. kan?