Monday, May 23, 2011

I need you

Bila kali terakher korang luahkan perkataan tu? Adakah korang jenis yang selalu luah perkataan tu pada sesiapa pun or korang pilih orang tertentu jer? Adakah korang jenis yang luahkan perkataan tu pada setiap masa tanpa korang really maksudkannya or ia bermakna korang sangat really mean on it. 

 
Or bila kali terkher ada orang luah perkataan cam tu pada ko? Adakah korang yakin yang dia hanya luahkan perkataan tu hanya untok ko sorang jer or pada sesiapa sahaja yang dia jumpai? Adakah korang yakin yang dia memaksudkannya or just sekadar meluahkannya jer?






















Aku akui aku pernah terjumpa orang yang salah dan percaya pada orang yang salah yang aku anggap as a kawan. Dan aku pernah melepaskan orang yang sepatutnya aku boleh letak kepercayaan as a kawan disebabkan takut terpilih orang yang salah lagi. Tapi as time goes by aku belajar untuk mengetahui siapa yang harus aku kekalkan as a kawan dan siapa harus aku lepaskan mereka pergi. Hmmm...















I need you, I need a kawan,,

2 comments:

Muhammad said...

salam

biasanya,kita kenal siapa kawan..siapa lawan.

cuma mereka tak kenal.
siapa mereka di hati kita.

itu saja.

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

yap,

sama cam kita tak pernah dapat tahu siapa kita sebenarnya di hati mereka





nak guna alat doraemon: alat baca fikiran orang.. kan best?



Hmmmm