Tuesday, August 31, 2010

Gay Best Friend

Last few day aku gi kuar r ngan few kkawan ni. Then dalam kereta masa tu ada 2 girls r. So sorang ni asyik bercerita tentang kisah percintaan dia yang x menjadi ngan workmate. After that dia bwat kesimpulan kecil bahawa dia sangat sukar nak bercakap ngan other lelaki. Diam seketika. Then dia sambung ngan simple word "Dont worry, Aj. Aku tetap anggap ko as lelaki r..!!"


I dont know either dia just bergurau or in other hand dia sangat2 maksudkannya. It seems it make me dah jadi cam her GAY BEST FRIEND (GBF) jer. Btw what is GBF ni? Kalu dulu diamond r women best friend tapi sejak dunia almost nak kiamat ni, gay dah ambil alih tugas diamond jadi kawan karib wanita moden era ini. 

Pasal tadi baru jer keluar berbuka puasa ngan kkawan guy (that r gay) and few girl. That how GBF works. Mereka leh kongsi and cakap issue2 tertentu cam x da apa2 penghalang pun. Issue yang bwat aku asyik mengelamun dan kata "Haaa?" Ya ya ya..

Pasal selama ni aku layan semua orang sama bwat aku terfikir : hey ladies, korang gelak ketawa and share korang punya stories kat aku hanya sebab korang anggap aku as korang punya GBF jer ker?  

DIDI, answer me why ko x nak aku ada couple dulu and ko asyik sebarkan pada kkawan ngan cerita tipu yang aku ni GAY? Supaya ko leh simpan aku as your GBF jer ker then aku akan jadi tempat ko menanggis n share all your stories?

Or FIONA, kenapa ko cukup suka kata ko layan aku cam ompuan then ko nak aku make-up and pakai baju wanita? Supaya ko leh keep me as your GBF so that ko nak aku gelak ketawa and bergossip 24/7 ngan ko je ker?


Cam tu ker pandangan semua perempuan pada aku? X terdetik dalam fikiran ko yang aku ni lelaki cam lelaki2 laen yang boleh korang bwat as balak ko tu? Haaa?


...

And guys, apa pulak pandangan korang pada aku?

Bila just berdua then ko share all your secret with me. Waktu malam kita kuar lepak2 and share all your jiwang2 but next morning ko leh bwat cam what ever happens last night hanya imaginasi yang bermain hanya dalam otak aku jer. Ko x berani pon nak tegur aku. Sebab apa? Sebab ko malu berkawan ngan seorang kawan lelaki yang fizikallynya x gagah dan semua orang kata dia GAY? Dan bila berdua then ko kembali ke situasi lama. Ko fikir aku ni sapa haaa? Lelaki simpanan ko? 

Bwat aku terfikir may be that why some guy friend ni sangat cuak kuar seribu satu alasan bila aku yg ajak kuar tengok wayang, kuar makan etc tapi kalu kawan yg laen ajak kuar mau plak. Reasonnya sebab korang x nak malu orang kata "Hei, aku x tau r pulak yang mamat tu ada couple GAY..!!" Rite? 

What The Fuck r wei.. Aku nak tanya ikhlas ni: pernah ker aku meraba2 punggong ko or ajak ko having a seks with me before? Or ko tanya r kkawan laen. X pernah. Kalu pernah then beritahu r aku sapa mamat tu.


Sebab Im not a GAY..


Aku sekadar seorang lelaki yang x punya fizikal kuat, x gagah perkasa tapi still aku x hipokrit. Aku x pernah try nak jadi orang laen. Sebab aku berkawan dengan ko cukup ikhlas. Aku x tengok pun fizikal ko dan aku terima setiap keburukan dan kelemahan ko tanpa peduli kata2 orang laen terhadap ko.









Dan kamu: either you're a ladies or a men: kalau ko melihat aku sebegitu, ko akan rugi.. 

13 comments:

Anonymous said...

hye AJ....it me c-yn..suka sgt bca blog ktk. Full of real story..tak nak jd kaunselor lar..tkar peranan, as kwn, i tink u're gud frenz. Kdang2 kta buat2 xkesah psl pandangan owg thdp kta padahal fact tu yg mbuat kta kesah wpun ktk x show kan? Kta hanya manusia biasa yg tak sempurna, kta tak mampu nak ubah setiap pandangan dan pendapat kwn2 kta o owg2 keliling kta. Asalkan niat kta suci dlm semua perkara, mek yakin, luck will owes b wit u...keep on writing ur life story..its a gud n effective medium 2 express wat kept within u..:))

pengLipur Rimba said...

hye aj.. selamat berpuasa... rilex2... aku xpernah anggap ko mcm tu pon.. kalau aku boleh kenal dgn ko lebih lama maybe kita dah jadi best friend dah skunk.. mcm aku dgn mat lang.. huhuhuhu.. skunk just leh contac ko kat fb n blog je ar... nak hang out mmg xdapat la.. at least aku posting kat tempat ko.. hahaha... btw, aper yg mereka fikir tu adalah satu fitnah dan fitnah itu umpama memakan daging saudara sendiri.. nanti kat padang mashyar nanti baru dyeorg mencari2 ko.. huhuhu... p/s: aku dah tukar nama dari zasshell

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

TQ Cyin..
No more kaunselor ka? Kawan r more better nak.. Statement "xkesah psl pandangan owg thdp kta padahal fact tu yg mbuat kta cukop kesah" And it hard to express it out... TQ

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

Ali jadi Zasshell jadi penglipurlara?
Kita berjumpa untuk tempoh yg pendek dan berkawan untuk tempoh sama yg lebih singkat tapi quality tu lebih penting dari kuantiti kan?

Tq untok kata2 semangat yg kuat tuh n selamat berposa gak untok ko as bakal cikgu

diyanalicious said...

oh, dear baby.. aku tak pernah terpikir pasal ko GBF aku ke hape ke. Its just aku tanak ko jauh dari aku. Means, kalao ko ada awek tyme ko ada dengan aku, ko takkan ada masa untuk aku lagi.. lyke, ko takkan layan aku, jalan dgn aku, borak dgn aku, melucah dgn aku, peluk aku (tak kira tyme kita jalan/aku tgh sedih). It's just all those things yang buat aku ingat ko sampai skarang. Kalao ko ada awek, cerita dia lain. Aku takkan ingat ko macam aku dah mula belajar lupakan Daus (yup, Daus sgt banyak melukakan hati aku..terlalu banyak). Trust me, besides my ABAH, no one can beats ur place in my heart (err..Encik Ariff tu cerita lain la..haha)Tapi siyes, aku rasa selamat dengan ko.tiapkali ko pegang tgn aku n pelok aku, I noe everything gonna be kool just lyke u.


Btw, wuts wrong being a gay? I dont mind. Haha. :P

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

Didiyanalayola
statement :'ko takkan layan aku, jalan dgn aku, borak dgn aku, melucah dgn aku, peluk aku'

tu bukan tugas GBF ke?

and last2 u dont mind plak... hmmmm.. wakaka

diyanalicious said...

tak ah! mana ada sama. beza, doh! kalo ko GBF aku, aku takkan pelok ko la..kalo pelok, mesti nak kena ada nafsu. erk. tapi, sumpah tak rasa nafsu pon dengan ko..nape ek? maybe sebab aku tak kesah ko gay kot. look,J. whoever u are, aku tetap sayang ko la. haha. tapi, pliss..janganlah fikir segala hal gay neh. meh kawen dgn aku meh. kompen satisfied punyeeeeeee!!~~~

KAcangS said...

huhu..rajin ndah ku mok mengomen dkt2 mok raya tok! mls polah keja..hehe
hakikatnya,saye xrase awak gay.. sprtmana aku nok sll lepak ngn laki tok. tp aku ttp wanita ayu yang manja, wakakak! aku pun kdg2 rs, kali org laki xrasa aku as mok polah gerek, sbb cdak prefer kwn ngn aku.urghh,watever hoho.. jadi kesimpulannya, stiap org ada ksimpulan kedirik.. tp jgn biarkan ksimpulan org menyimpulkan dirik kta.every human is d same.. but every people have their own characteristic.coz dats make u.. you!

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

Didi
sapa satisfied sapa plak ni? ariff nor posisi apa plak? hmmmm


Kacangs
kesimpulan anda ya menyimpulkan saya ialah diri saya sendiri. Sapa tok kah? misterius kali jak...

ajim said...

to those guys yg lyn ko camtu mmg jerks.aku plg nyampah laki yg assume laki yg x kuat fizikal(ko defined) as pompuan or gay or other than a man.kalu fitrahnye laki,ttp laki.betulkan aku kalu salah(pnjam ayt ko).hehe.

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

Bro ajim, kalu ko x salah then aku x kan betolkan.. hmmm... memasifkan ayat plak...

KAcangS said...

wahahaa..lupak ko xda email aku, nama saya ya manja, atau dikenali sbagai kasz, atau d ym lebe dkenali sebagai kacangs..

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

Kas, satu2nya klu yg ada cuma manja... Bab yg 'ayu' ya still leh dipertikaikan r.. wakaka