Sunday, March 10, 2013

Mode Happy

Aku bukak FACEBOOK, aku terkejut tapi aku sangat happy. Kawan yang aku kenal 4 tahun dulu yang kami roomate gelar as adik bongsu sebab dia paling muda dan paling 'bersih' antara kami semua then suka kat sorang girl tapi kena reject dan buat dia down seketika. Lama lepas tu dengar dia dah ada couple baru ngan girl yang kami semua tak pernah sangka. Sebab mereka both sangat berbeza. Tapi that why it call as LOVE ar kan? Perbezaan yang menjadikan mereka saling melengkapi dan sempurna. Aku sangat happy bila tahu dia couple then lepas tu aku dapat personal invitation untuk majlis perkahwinan mereka yang terhad untuk orang-orang terdekat jer. 






Dan berita FACEBOOK yang buat aku sangat-sangat happy tadi ialah bila diaorang baru jer dapat baby pertama. Aku sangat happy hingga air mata aku mengalir tanpa sedar.









Teringat betapa dulu kami selalu cakap belakang sambil bet yang dia ar yang terakhir kawen nanti tapi last-last dia paling terkehadapan. Hmmmm..










Tahniah Nazli dan Fressa sebab dah jadi ibu. So aku upgrade diri aku untuk jadi pok cik untuk anak korang..!! Wakaka

2 comments:

missSenget said...

tahniah dah jadi pokcik..!!

kakaka

kawan2 aku tak kata aku paling lmbat..
tapi diorang kata, mak ayah yg akan carikan utk aku.. hmm..

daosz said...

xsangkak! so happy for my ex housemate