Wednesday, February 16, 2011

a Photographer

Tengah layan-layan blog ttiba jumpa maklumat dalam bentuk grafik ni dari blogserius. Menarik sangat berdasarkan situasi yang berlaku hari ni dengan berleluasa.


Im not kata semua tapi kalau dah terasa then nak salahkan sapa? Monyet ker nak disalahkan sebab nak gak makan cili walau dah kena halang leh sang kancil?












hmmm

6 comments:

Anonymous said...

aku pon setuju AJ... aku pon terbaca dekat blogserius.... setuju sgt.. bukan kata jeles, tapi some of them terlalu show off sgt..

just some of them..


nizam/epong

Anonymous said...

some of them.. some of them.. wakaka..





aj/aj

razy san™® said...

hmm...

aku beli dslr bajet yg paling murah..tuk shoot abg aku kawen...

gune duit gaji sendiri...

blajar sendiri..

then dapat offer dr org lain tuk jd photographer diorg, wlpn aku tak sggup lg sbb blom pnuh ilmu di dada

hmmm...n still aku bkn seorg photographer, coz i'm a storygrapher..wakakaka

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

wakaka, razzy plak yang terasa. Sebab tu r aku dan epong kata tak semua. just some of them jer yang sesaja menunjok letak benda berat tu kat leher gi mana-mana. gambar tak jauh beza dari camera digital biasa jer. huhuhu



ko storygrapher plus kopiwriter apa.. btw, kopi o satu kurang gula r.. wakaka

razy san™® said...

wakaka..tak terasa pun ... coz i bought it with my own money, unlike someone else who r too proud the stuffs their parent bought it for them..wakaka

tp mmg skg bdk2 dh bersepah dgn dslr..mngalahkan org yg dh keje..then tak tau pkai...

dah biase sgt, kalo skg mgkn trend dslr, nt2 tak thu lg kan..

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

bagus3 kalu tak terasa. Itu r msalahnya, bro. Ia seems just like a trend semasa jer. Bila habis trend ni akan tukar trends lain plak. Tapi good side tentang trend cam ni ialah ada orang yang baru tahu apa minat dan bakat sebenar mereka dan harga dslr jadi makin murah. wakaka