Saturday, November 29, 2008

Home Alone

Masa tengah mngupdate blog ni, aku tengah ssorang d rumah. Parents aku pasti dah selesa di Sabah: bercuti rumah anak n menantu. Kakak n niece n nephew plak balik rumah sendiri. Then aku akan berada di rumah ssorang diri untok tempoh seminggu. So apa plan? Bwat party? Noo way r ngan kjiranan skarang. Besekedudukan? Boleh jer tp aku still single mingle lg r.. then? Memboringkan diri ssorang je r.

Trivia 1 minggu ni:

1 Ahli kelas agak ramah ngan aku ttiba. Bwat aku syak ssuatu. Check bberapa kali still x ada apa2 yg melekat kat belakang baju aku. Ceh…

2 Aaron antara budak paling suka bwat onar, bising plus suka sakat org (tmasok aku pon jd mangsa) ttiba jadi sunyi ttiba. Aku x pasti r ahli kelas lain tp aku as org yg slalu jd mangsa dia rasa cam pelik gak r. then cakap2, pon reaksi dia still serius. Semua sense of humor dia hilang cam 2 jer. ttiba ada 1 bab dia ketawa. Something hitam pada mulot dia. Ceh… gigi dia patah r.. wakaka

3 Berat badan naek 2 kg lagi. Mnjadikan berat aku 70 kg. mungkin pasal smalam makan beefburger Mc D yg ANGAH aku beli tempohari.

3 comments:

yana aka misae said...

home alone... suka tgk citer tu sb teringat zaman kicik2..

dlu penah mak kamek tinggal kan kamek n adik2 di umah ketika umur baru mencecah 10 tahun... huahauhua..

n penah skali tgal seorg di umah ketika umur 9 thaun.. mak kmek ada jamuan makan malm mess night (askar pun dinner)

huhuhu... giler terrifying... tp buat2 xtau je... giler buhsan n apa lagi melalak nyanyi sorg2..

zaman tu masih selamat lagi ditinggal kan sesorg..

taking care bro...

Mie Amour said...

xtkot ke duk uma sngsorang...

oi!makan mcd xajak aku aj..wuuhuhuu..

mynameisnazir said...

kakak ipar: wei mana r leh nak d samakan dudok ssorang sminggu ngan dudok ngan adik bradik untok satu malam jer

mie: leh jer kalu aku nak belanja ko mc D tp tambang flight ke kuching ko bayar sendiri r