Saturday, November 8, 2008

NUMB3R

Hari ni 8.10.2008. Maknanya dah 8 hari aku mngamalkan hidop sebagai seorang looser yg desperate nak jadi kuroos. Bila check berat badan still 70 kg untok beberapa hari. Maknanya aku bejaya kurangkan 4 kg r dalam masa seminggu. Heharap leh r kurang sampai jadi 60 kg hujong tahoon ni.

Dlm masa yg sama gak aku dah kembali jadi seorang pelajar balik. Dah cuti selama 4 bulan then masok kelas semula. 5 hari dah berlalu. Kehidupan? Masih dalam graf mendatar. Biasa r ice belom pecah lagi. Kenal2 cam 2 jer r dulu. Kelas ada 16 org pelajar. 3 perempuan. 4 bumiputera. 1 cina. 2 adik bradik. 2 sepupu. 1 minggu kelas aka nada 1 subjek jer. so 4 bulan teori. 2 bulan praktikal. Ada 4 exam then baru boleh pegang kad SAFETY N HEALTY OFFICER.

Trivia laen: Perjalanan dari rumah= 45 minit. Sangat2 boring. Minyak tambah toll=RM4 sehari. Elaun=RM500 sebulan.
Tapi kalu tengok dari sudut positifnyer: 1 jam lebih atas motosikal + 5 jam dalam kelas so aku x makan sepanjang tempoh tu then boleh r kuros... kui3

2 comments:

NUke_Rude said...

huhu. Bro, blog tenaga nuklear yang kasar tu dah tak pakai dah..

blog baru bunyiknye cenggini : "nuklearkasar"

http://nukerude.blogspot.com

thx.

aku link ko.

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

ketahuilah bahawasanya anda tetap kasar2 belaka...!!!