Sunday, November 23, 2008

BULL SHIT

(x da kaitan ngan najis MUHAFAFAH r)
Tengah layan movie KOREA, ada 1 bab 2 bwat aku ketawa sorang2. Pernah x blaku 1 masa bila kita nak bagi tahu something true tp then tperangkap ngan situasi yg menjadikan kita nampak bsalah plak? X paham? Then biar aku bagitau 1 bab yg pernah blaku kat aku dulu yg bwat aku rasa cam bullshit tp then boleh ktawa plak bila fikir2 balik.. Kui3

Masa 2 second year 2 sem kat U r. Aku suka r ngan sorang girl ni. Try nak ayat gak r. Then 1 hari ttiba jumpa kat PUSAN. Masa 2 ada jualan r. Mmg penoh r. 3 rd floor ada jualan baju kurong r then banyak girls kat situ. Aku plak tengah habis kelas then temankan best friend (mizz DIDI) yg tengah layan gak shoping. Then ttiba jumpa dia. Heran gak r bila aku senyom, dia balas balik ngan muka separa ikhlas jer. kira cam ni r dialog masa 2:

Aku: Awak bwat apa sini? (wei aku jadi poyo plak guna frasa ‘awak-awak’ plak)
Dia: Jalan2. Dari tadi saya dah tengok awak ngan kawan awak 2..!!

Then dia blah. Betambah r heran aku. Sebelom ni dia dah bagi lampoo hijau then ttiba dia jumpa ari 2 dingan plak. Dulu bukan main banyak cakap lagi. Ttiba teros diam. Then aku teros gi balik kat mizz DIDI yg tengah syok layan baju. Kedian barulah aku tau apa yg blaku sbenar2nyer.

Dulu aku ada bagitau dia yg aku ni still solo n available. Ngan humble n down 2 earth lagi aku menegaskan bhw aku x ada awek. Then ari 2 plak aku kuar ngan miss DIDI dan dia tjumpa kamiorg ngan keakraban yg agak luar biasa dan keterlaluan kot (diulangi : KOT aka agak2nya r). May b 2 some akan kata it wokey r tp dia a litt bit konservatif. 1 reason aku suka dia pasal sifat konservatif 2 r. masalahnye aku plak a litt bit socialist.

Bila fikir2 balik cemburu tandanya sayang. Tp kedian bila mizz DIDI tau apa blaku, dia menangis2 mintak aku bjanji bhw aku x akan try mengayat girl 2 or mana2 girl selagi kami still sama2 dlm U. Atas sebab: 1 st: girl 2 pakai tudong laboh n 2 nd: kalu aku dah ada awek then aku akan abaikan dia (Ceh..!! ). Tapi pasal aku sangat lemah tengok org menangis then aku stuju r.




Tapi then 3 rd year aku mungkiri janji ngan mengayat sorang girl laen tapi x bjaya plak. Huu... bunyik cam bull shit plak..!!

2 comments:

Mie Amour said...

siapa???aku ingin tahuuuuuu...wahahahhaaa..

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

aihhhhh... busy body r plak minah psiko ni..!!!