Thursday, December 22, 2011

Nak Buat Gay Porn Blog

LOONG, sorang kawan ni kata tempohari yang dia ada sorang kawan blogger yang leh jana pendapatan sampingan RM1000++ setiap bulan untok support yuran pengajian universitinya. Blognya ialah tentang fotography. No wonder ar sebab ia satu subjek yang diminati dan difahami oleh seluruh dunia no matter what language dia guna sebab gambar dia ambik dah cukup untuk jadi bahasa yang akan difahami semua ar kan. Then dia tanya tentang perkembangan blog aku. Haaa?


Then aku jawab ar ngan LOONG yang aku punya blog just tentang personal life aku jer. Aku punya earn tak sampai RM50 pun sedangkan dah 2 tahun aku berblogging. Itu pun aku update ikut suka hati jer bila aku free or kelapangan. Kekadang sehari sekali tapi kalau busy or tak ada idea then seminggu sekali pun susah. Sedangkan aku ada kawan yang serius in bloging dan pendapatan almost RM2000 sebulan tu upload 20 post sehari ngan maklumat-maklumat seluruh dunia. Hmmm..

So LOONG dengan bijaknya suggest kepada aku yang cukup gemar menjadikan berhenti kerja as hobi aku ngan idea why not jadikan blogging as kerja tetap ngan buat blog tentang PORN. Buat aku teringat balik fakta yang aku pernah baca dari BLOGSERIUS tentang industry PORN yang berkembang maju di USA di mana keuntungan buat PORN ialah equal ngan keuntungan semua industry cam Google, Apple, Yahoo etc. Even it said that 42.7% internet viewer ialah penonton PORN. Hmmm..

Itu baru fakta tentang USA yang dah lama terdedah ngan PORN ni so untok negara-negara dunia ketiga cam Malaysia yang masih tak terlalu OPEN LAH SANGAT ni pasti viewer 'disebalik tabir' pun tak kurang banyaknya. Akulah kira salah sorang tu eh? Tapi realitinya aku tak layan sangat pun local PORN ni so aku tak tahu sejauh mana ia dah benar-benar berkembang. Ulang balik penegasan 'tak layan sangat'. Wakaka.

Dan disebabkan lelaki ni punya sense of aktif SEKS yang terlampau then kajian gak membuktikan yang PORN viewer terbanyak ialah terdiri daripada kumpulan lelaki dimana ia adalah 6 kali lebih banyak dari viewer wanita. Mungkin disebabkan zaman sekarang lelaki dah ada lebih banyak pilihan iaitu selain leh buat SEKS ngan girl mereka juga leh buat SEKS ngan jantina sejenis or kedua-duanya sekali.

So aku kata ngan LOONG nak buat GAY PORN BLOG. Sebab melalui NUFFNANG, ADVERTLET dan BLOGGER STATS aku membuktikan yang berikut:

Most viewer aku datang ke blog aku atas carian GAY MELAYU. Hmmm..



























Nampaknya aku leh jadikan blog ni as pendapatan tetap aku ar pas ni. Even mungkin leh dijadikan perniagaan yang dapat diwarisi kot. Wakaka..

2 comments:

Fiza said...

lesbian xde ke? huhuhu

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

disebabkan ada permintaan then saya akan pertimbangkan.. wakaka