Wednesday, December 16, 2009

2010

Semalam secara x sengaja masa gi 1 laman sesawang (ceh, pengaruh ayat berita RTM) then bwat aku terhenti seketika. Dah 15 hb wei. That mean tahun 2009 dah nak sampai ke penghujong. Duh.. walupon aku x sambot new year tp x sangka semuanya dah nak berakhir. So as usual setiap tahon so tahon ni pon aku nak bwat review what happen sepanjang 2009 ni tadi..

2009 start with sambongan pelajaran SAFETY & HEALTH OFFICER di ICATS.. Tapi disebabkan karenah tempat aku belajar tu sangat SUCKS then latihan amali aku tergantong selama sebulan. Dan kebetolan ada kekosongan jawatan kat LODGE SCHOOL then aku apply, temuduga dan berjaya. Tapi disebabkan jodoh aku kat sana x panjang, OFFICE POLITIK yang terok gak then aku cuma bertahan sekitar 2 bulan dan apply and joins GEMS di REGENCY RAJAH COURT. 2bulan teori then praktikal di STIDC sehingga penghujong Disember.

2009 adalah tahun yang menyeronokkan. Aku x sempat menganggur berpanjangan pon dalam tempoh masa setahun ni. Aku bergerak dari satu tempat ke tempat baru then berjumpa, berkenalan dan bwat kawan ngan mereka. Aku ketawa, marah, sedih, kecewa, gembira, duka sepanjang tempoh tu.

X nak cerita panjang lebar so tengok gambar ni. Aku nak share dunia aku sepanjang 2009..




The End of 2009..

4 comments:

tagskie said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

TQ there

Aida Hazlan said...

beautifully summarized :)

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

:)