Sunday, October 25, 2009

Mimpi indah

Petang tadi aku tido r then aku termimpi something. Satu mimpi. Cukop pasti ia bukan mimpi basah pasal x ada kesan ‘that liquid’ pada boxer aku. Tp ia still perlu berada pada tahap 18 SG sebab ia x sesuai untok tontonan kanak2 bawah umor. Sebelom aku terlebih cakap so back to cerita asal: apa yg aku mimpi?

Aku mengistiharkan diri aku dan sorang kawan ni as a couple. Selama ni in reality status kami just as kawan je r. x mungkin akan bertukar status. Tp dlm mimpi bila declare jer teros semua jadi terindah (duh aku memang x tahu ayat yg leh beritahu apa yg sebenarnya aku nak cakap skarang ni yg leh share apa otak aku nak bagitahu)..

Btw, apa moral dari mimpi ni: pendek kata, x semua apa yang berlaku dalam mimpi-mimpi yang indah perlu direalisasikan..


Kalau kawan ni tahu pasti dia akan ketawa. Who is she? Hmmm…

7 comments:

NiZaM said...

yeahhh

kalaulah boleh hidup dalam mimpi buat selama-lamanya.... masih tersenyum walaupun menderita di dunia...

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

aku rasa ni kesan layan crita surrogates: bermimpi yang terindah walupon realiti menderita..

Aida Hazlan said...

best lah mimpi kedak ya. kmk mimpi blaja potong rumput!!! seriously. pasya nita n pia ketawa berdekah2 and they made me laugh till i injured 'instructor' pemotong rumput ya kat kakinya...

moral of the story, reality hidupku lebih indah dari mimpi hahahaha!!!!

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

ya dah tahap nitemare versi final destination r.. eeee... mimpi kejam yang ngeri..

Cuna Vilearsa said...

i know who.. must be didie!!! :p

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

Fuyooo.. minah ni mmg ada psikik power r.. aku rasa musti dia yg mengarah mimpi petang tu r... tabik spring r

dIdIe said...

baby~~
i nak taO sape yg u mimpikan tu?!
kalO i, then, fine..takpe..
TAPI!!
kalO bukan i, HAZABBBBB la k**e u nanti i kerjakan!! huh!!