Saturday, October 31, 2009

Fucking a lot

Hari ni tadi gi Bandar Kuching ngan aunt and granny.. As usual aku akan turonkan diaorg then aku park kereta somewhere r tunggu sampai diaorg habis shopping. Tapi dsebabkan aku x sempat sarapan di rumah then lepas park kereta then aku kuar r nak beli jajan. Kedian terjumpa plak 1 cermin mata cantek punya yang leh ganti spek mata yang ttiba leh patah masa travelling kat Tanjong Manis last few week. Siot canteek.. Then beli r.

Bila semua dah beli then balik kereta, sambil menikmati air cond kereta. Bukak kamera Handphone then ambik gambar. Hasilnya kat atas ni r.. ttiba perasan kat cermin depan ada kertas pink melekat kat viper.. damn.. surat saman. masok kali ni dah bberapa kali kena saman.. alasan kali ni: parking kat tempat yg khas untok kenderaan laen..

Tengok kuar kereta.. damn.. tempat parking teksi.. dulu tempat ni tempat parking awam. Tengok kiri kanan x ada 1 teksi pon… duh.. Bandar Kuching makin hari makin sesak.. banyak kereta terpaksa parking ssuka hati then tunggu jer dalam. Tempat parking awam plak dah kena tukar status.. then nak parking kat mana lg ni? Atas Sungai Sarawak ke..?

Cam2 tau je duit dah masok..



P/s: post ni x ada kaitan ngan adegan fucking2 r.. Cuma bunyinya je yang cam parking lot.. wakaka

2 comments:

dIdIe said...

bebi!! kewl spek anda! mintak satoO!! pOs bangi weh!!

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

wakaka.. anda chemburu.. lom tengok real lagi r chemburu anda semakin menjadi2