Friday, August 7, 2009

LELAKI gay dan straight SEKS

Ada kajian bagitau yg lelaki akan fikir tentang seks setiap 52 saat. That mean aku tengah fikir ttg seks sekarang ni. Hmmm
Tadi as usual aku lepak minum pagi ngan kkawan lelaki di café bawah tempat kerja. Hari ni plak mereka bwat statements mitos bodoh lelaki poyo tentang issue seks. Kenapa aku cakap cam ni? Pasal aku dah berusia 24 tahun dan aku x sangka still ada lagi lelaki yg boleh kuarkan statement yg mostlynya dikeluarkan oleh budak2 lelaki sekolah menengah (at least aku sekolah menengah dulu cakap benda ni r). Apa yg mereka cakap? Nanti aku cerita..,b4 tu kita kuar segment imbas kembali.


If a guy tanya ko (ko di sini bermaksud lelaki r) “R u gay?” that ada pelbagai maksud. 1 stnya dia tanya “ko gay ker?” dan 2 ndly nya ia bermaksud “Do u wanna have a seks wif me?”. And if jawapan ko ialah “No” that pon boleh jadi banyak maksod: either ko maksodkan “No, im not gay!” or “No, im not gay but it not such a big deal to have a seks wif a men”. Then sambongkan “Top or Bottom?”. Tamat.



Bila bukak topic ‘cinta sejenis’, teros semua x nak sambong. Kalu sambong pon teros jadikannya bahan jenaka or nak hentam buta tuli. Sejujornya walaupon aku x menyokong tp aku x pernah menentang. Mungkin d sebabkan persekitaran aku, perkara tu dah hamper diHALALkan so aku terima semua benda tu as terbuka. X pernah dan x nak menghukum atas apa pilihan mereka.



Memang r kalu nak kira dosa pahala laen cerita r. Sekarang bukak isu penerimaan. Tau x apa akan jadi kepada anak kecil yg bwat kesalahan then dihukum ngan memulaukan diaorang? Mereka akan anggap diri mereka di sisih, x diterima dan berkawan ngan kanak2 yang sama masalah ngan diaorang. At the end mereka jadi jaoh lebih terok. Tp effect paling teruk bwat mereka ialah bila masa mereka terpaksa jadi orang laen untok diterima tp in reality mereka still bwat jahat kat belakang.



Ada ramai kkawan llaki yang aku kenal yang ada couple n even married tapi reality hati mereka milik lelaki laen? X ker bodoh? Dia tipu diri dia, dia tipu pasangan dia, n kalu ada anak2 then penipuan mereka akan jadi teros merebak. It happen in reality r.



Tu r bak kata aku kat atas tadi:statements mitos bodoh lelaki poyo tentang issue seks. Ingat masa sekolah menengah dulu. Kkawan llaki dudok sama2, belagak macho bwat lawak jenaka ttg issue gay ttiba kedian: bwat anal seks kat belakang kelas ngan laki, kena tangkap bwat seks dalam toilet, bwat seks kat tepi pantai, ada lelaki simpanan untok khidmat seks etc… lawak r.. cakap depan kawan2 gila macho tp kedian jadi lemah atas ranjang bersama lelaki laen…



Pasal dah lama terdedah ngan kkawan cam ni, bila keluar dari kepompong then lepak2 ngan llaki jenis macho yg perfect ciri lelaki sejati ttiba ada statement yg bwat aku rasa cam “Duh, dia ni cam tu jugak ker?” sambil aku tersenyum dan buwat donno. Plus dalam hati berkata “semoga ko bahagia je r”



Then kedian ada yang membaca post ni timbol curiosity dan berkata: “Aj, ko gay ker?” dan aku jawab “No”.. Tamat

8 comments:

~ ♣ NiZaM ♣ ~ said...

hahaha....
ada ke kes buat anal seks kart tandas sekolah.. huhu ngeri dengarnya..

blog gay dah berleluasa dan terlalu open.. tanpa seurat benang mereka tonjolkan.. huhu kelakarnya, ada seorang bapak budak, perut buncit, umur dalam 35-45, menayangkan senjata tumpulnya, bangga mangaku gay..

ohh dunia..

~ ♣ NiZaM ♣ ~ said...

ohh lupa.. hahaha.. aku bukak blog gay melalui link dalam blog Mazidul 360 TV3.. hehe bukan aku gatal2 nak bukak eh..

Im straight.. so gurl yang baca posting AJ, i repeat, i straight guy.. hahaha..

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

wokey then tp jangan r ttiba gelabah sangat r pulok..

so girl yg baca komen ni, aku nak promote yg enche NIZAM ni straight r

Pri 6 said...

Good...lol gay gay gay! funny post!

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

Hei Pri 6,
u r 2 young to read this post laa, isnt it?

Pri 6 said...

NO!!! where got young??? =)

akudiakamisemua said...

salah ke gay... aku ok jer.. yang penting jgn keterlaluan..sikit2 cukup ar..

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

ada ke statement aku bagi apa2 judgement kat post ni? aku cuma kata: aku x menentang doesnt aku menyokong... kan? dan jangan keterlaluan.. hmmm