Monday, October 22, 2012

Sorry, Otak Saya Tepu

Haraf maaf. Aku tak dapat nak mengupdate blog sebab otak aku dah sangat tepu sekarang ni. Bukan sebab dah almost 5 tahun menjadi blogger sehingga dah tak ada idea nak tulis lagi tapi may be sebab aku tengah mengejar due date untuk menulis sekitar 8000 patah pekataan untuk kurang 7 hari ni. Dan andai aku x sempat update pada 29 Oktober ni then aku nak wish semua Psoriasis out there: Selamat Hari Psoriasis. 














Dan aku mintak maaf kepada mereka-mereka yang still menjenguk blog aku selama tempoh ni. Nanti aku update cam usual ar lepas kerja menulis tu tamat kelak. Bye..

2 comments:

Muhammad said...

:-) Selamat Hari Sembuh Sedunia..Aj

Aj Abdullah said...

huhuhu. tq3