Tuesday, December 30, 2008

23 Years Old VIRGIN



Hari ni NENEK aku bwat pembedahan. Awal pagi semalam, mata dia keluar darah. Dan kebetolan kelas aku dbatalkan so aku berada di hospital sampai jam 6 pm. Dia sangat2 keletihan. Dan ramai gak sedara mara yg datang. Dan antaranya KAZEN aku 2. Then kami keluar dan cakap2. Aku x nak ungkit apa yg dah dia bwat ari tu. So kami cakap2 ttg apa yg belaku sepanjang tempoh lepas. Dia as usual cerita ttg kerja dia, ttg kekasih dia, ttg kekasih dia, ttg kekasih dia (ini bukan typing error tp mmg sengaja buat penegasan) & ttg skandal dia, ttg skandal dia dan ttg skandal dia.

Then satu bab dia tanya ttg status sorang kazen kami yg kerja as doctor specialist. Jawapan aku pendek: DIA GAY. Pasal apa aku tau? Hari tu dia bawak ANAK IKAN dia pergi tempat kerja dan belaku 1 incident yg mmbuatkan belakunya syak wasangka yg jelas lagi nyata. GOTCHA..!!

Pas 2 kazen aku bgitau r plak cerita ttg salah sorang UNCLE kami ni yg bwat aku ketawa kecil. Dia penah bwat hubungan ngan antara mamat paling MACHO kat kampong. Bab yg bwat aku ketawa ialah mamat 2 ialah ANAK CIKGU yg kami kureng suka kat sekolah dulu. Dulu bangga kat anak sangat then br tau yg anak dah kena COP.

Even budak LOOSER yg x pernah bjaya untok ada couple masa sekolah dulu (kawan baek aku gak r) pon baru hilang teruna tahon ni ngan sorang mamat (yg kira looser jugak r) dlm aksi 1 nite stand. Wakaka..

So kesimpulannya: cuma aku satu2nya budak llaki yg still teruna pada usia 23 tahon. Cis.. LOOSER..!! Dan untok kazen2, kawan2, uncle2 aku yg dah bwat sekali dan nak lagi tu.. aku nak bagitau yg aku still hormat korang x kira apa pon pilihan yg korang bwat. Walaupun aku x menentang tp still aku x menyokong. Plus untok MIZZ DIDI, sori r pasal aku mungkin akan tolak balik isu OPEN DOOR dulu 2 r. Im still straight. Totally so sure..!!(dan aku akan pastikan ko orang petama yg aku bagitau kalu aku nak berubah jadi queer or saat2 hilang teruna kelak wokey)


Then kazen aku akan kata the magic words ‘Ko x kan x ada cinta hati kot. Ompuan ke? Llaki ker?’






Aku malas nak layan soalan berulang...!!

3 comments:

Mie Amour said...

weh!!soklan zaman skrang dah brubah kan?pompuan ke laki tu dah kena include dlm soklan skrang kalau tnya psl bf/gf..peh!!donia suda mau kiamat niiiiii!!

Mie Amour said...

aj..lg satu soklan..mata nenek ko knapa??

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

dunia mmg dah x lama lagi kiamat r. wakaka. mata nenek aku ada tumboh nanah dan ia dah pecah.. tengok dia derita pon dh boleh bwat kita rasa ksakitnnya...!!