Friday, January 2, 2009

GAMERA the BRAVE

Aaaaa sebenarnya blog kali ni x ada kaitan ngan cerita NIPON 2 r. Cuma sesaja jer nak promo yg aku aka antara makhluk tuhan paling chomel baru sahaja BELI KAMERA DIGITAL BARU(pasal yg lama dah rosak telampau2. Biasa r kalu benda bawah jagaan aku akan sentiasa mengalami penyingkatan jangka hayat hidop). Aku pilih CANON POWERSHOT E1 berwarna puteh mutiara. Pendek kata aku membelanjakan sepenohnya duit ELAUN aku untok bulan ni tambah lagi RM200 dari simpanan bank laen. Wakaka. Cam x pecaya jer yg ari tu aku teros masok 1 kedai, tunjok2 sana sini then teros pilih then teros bayar.


Alamatnya kebulor r aku untok 1 bulan ni.. Kebulor = x makan = kuros. Wakaka


Btw ini r gambar2 yg baru aku amik dr kamera 2. SSaje jer nak menunjok..





maklumat gambar (dari atas ke bawah, kiri ke kanan)

1. Gambar aku r

2. Kamera CANON E1. Entah berapa lama r benda 2 akan betahan.. Nak bwat taruhan?

3. Gambar family masa raya 2 tahon lepas dan terletak atas meja tulis aku

4. Suasana meja tulis aku saat monsoon TROPIKA baru sahaja berakher. Belom bwat lawatan dlm bilik lg.

5. Refleksi diriku yg seksi (pakai singlet n boxer n baru balik kelas) pasal sangat teruja nak try kamera baru. AMARAN: Perot Boroi terhalang oleh tuala..!!

6. Wakaka. Hidong x mancong tp pipi tesorong2 (psl dah tembam)

7. My little honey: AMIRA HANANI

8. Aku bwat latihan mnguroskan badan dgn mengangkat budak chomel.

9. Lukisan terbaru setelah 6 bulan x sentoh kertas lukisan dan pensil.

10: aaaar ... sapa lebih chomel? Aku ker dia? Soalan cepu emas r ni...!!

9 comments:

cma said...

hoit en.nazir link ar aku...

Mijan said...

best r ader kamera baru.........
brape harga tu aj?.........
design dia pun ok gak......

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

baeklah miss cma

harga d sarawak ialah rm 680. kalu gi lo yat leh r kurang sikit kot

Akmal said...

encik a.j, akmal in the house huhu..

Mie Amour said...

aj..nape xmo sony cybershot?ko mnat canon eh?wahaha...anak sdara ko amira hanani tu sungguhlah comel!!aku rs nak cubit pipi die kuat2..

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

Abg aku pernah try sony then dia x galak aku beli r....

ko nak cubit pipi dia? hari2 aku dah bwat.. bukan cubit jer tp sempat gigit2 skali...!!

Tyra Omar said...

err..
hope i will get one..
huhu..
bpe ratus beli?..
nice to meet u..:)

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

hi tyra...!!
sila rujok comment terdahulu... ada jawapannya... mmg x tipu r kamera 2 mmg chomel. tp function dia kurang mesra pelanggan sikit r.. tp still okey r

razy san said...

680??aku beli 599 je..tp ok je kot..hmm..tp smart gak la kaler putih..huhu..putih suci lg murni.wakaka