Saturday, January 24, 2009

The Last Supper

Belakang dari kiri: Syikin, Inna, Romi, Man, Roland, Minor, Fendi, Charles, Aaron & Felix.
Dudok dari kiri: Haji Othman (pensyarah minggu ni), Bob (penghulu) & Khalik (penolong)
Yang x ada: Def, Marvin, Alistair & Aku. Wei mana aku? Amik gambar ker? X r. Aku malas nak datang kelas ni…!!


Once again tajok aku x ada kaitan ngan apa yg aku nak tulis kali ni. Pasal ia bukan ttg supper pasal ia still masih dinner. Malam tadi bbudak kelas kamiorg rancang keluar makan2 pasal cuma tinggal skitar 3 minggu jer lagi b4 tamat kelas ni. Cam x pcaya 4 bulan dah nak berakher. Dan dlm masa yg sama gak kami bwat dinner ni ialah pasal elaun dah masok. So apa lagi, kami kluar r makan ramai2 kat sebuah kedai steamboat ni. Diaorg terutama Bob bukan maen pulon habis2 r. Tp cuma 11 org yg dtg malam tadi(tmasok adik Bob dan kawan Syikin). Yg x datang ada alasan balik cuti tahon baru Cina, family business, dan jugak yg x ada apa2 sbb.

Budak kelas aku ni perangai macam2. Tp baek2 semuanya. 4 bulan sangat singkat untok kenal ngan lebeh dekat. Dan ngan sikap aku yg DINGGIN, UNFRIENDLY, MOODY x tentu pasal bwat diaorg makin susah nak rapat ngan aku. Tp still x ada r yg jadi musoh. Still tahap alias r. Even boleh bwat lawak2, sakat2 n berjenaka lagi stiap masa.

So x lama lagi tamat r episode pelajar INSEP SAFETY & HEALTH OFFICER di PPKS/ ICATS bagi sesi 2008/2009.

Huu.. aku dah ngantok. Pasal perot ni dah masok beberapa ekor udang, sotong, bbola ikan, daging, ayam, ice cream dll.. duhh…!!




Wei aku lupa nak amik gambar lg r masa dinner tadi.. kamera yg x berfungsi . Sekali lagi (ya…. Razy, next time aku akan gantong kamera 2 kat leher aku r)

1 comment:

razy san said...

haha..tgk tu..aku dh agk pn..wakaka.bkn sje gntung tp kalo leh ko jdkn kamera ko spt jam tgn ko yg slalu melekat d tgn ko.wakakaka