Tuesday, December 23, 2008

SHIT

Mood sekarang sangat2 down. Entah apsal, sejak semalam smua benda bwat aku nak cakap ‘Shit..Shit..Shit’ jer all the time. Start ngan pagi hujan, kelas plak pengajar yg dah tua + jenis yg otak sempit + asyik kata2 dia jer yg betol + nak salahkan aku jer stiap masa, elaun plak masih blom masok. Bukan maen banyak lagi alasan2 baru dia bg. MOF belom bg cek r. Ketua gi Sabah r. Ttiba cek dah ada then ttbila cek lom bg lagi. Apa kes ni? Motosikal entah apsal ttiba bwat pasal plak.

Then fikir nak layan movie r kot2 leh hilang stress tp kat dlm wayang plak ada r GENG MAMAT2 SIAL (waktu cam ni r br aku rasa cam sangat mmerlukan miss DIDI) bising bwat wayang 2 mak bapak dia punyer. Ada 1 ayat psikologi yg slalu pnsyarah aku guna. RASA KUAT DLM KUMPULAN. Kalu ramai rasa brani r tp kalu ssorang jadi BODO. Nampak sangat r diaorg penakot layan crita HISTERIA pasal 2 r bising2 x tentu pasal.

Then aku layan Mc D tanpa fikir PLAN DIET (psl tgh giler emo). Kulit aku plak dah makin terok. Kaki dah kering dan bengkak. Kat leher dan muka dah ada tanpa tumboh sakit baru. Tahap stress makin naek…!!

Ari ni pak cik pengajar tu bwat kenyataan yg hampages r cam dia tau semua + dia r yg paling betol + penoh mengalaman d dada tp cakap omputeh pon tungang langang + lawak jenis org tua kamiorg langsong x ketawa tp still dia ktawa stengah mati. Tiap kali dia tanya soalan, malas aku nak jawab panjang. Just cakap ngan nada sengal ‘saya x tahu, pak aji..!!’ (eventho dia blom naek haji lagi pon). 1 kelas hangin gak kat dia tp still leh sabar. Even ari ni ada sorang mamat ni ttiba bwat pasal ngan aku… Ar…………!!



KeSIALan yg berpanjangan…

2 comments:

diyanasaupi said...

memerlukan aku~? OlOlo..chuOmel..meh sinhe..aku wendhu neh ngn kamOoo neh..muah~! muah~!!

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

memerlukan ko sbb ko akan bising balik pd org yg bwat bising dlm wayang. Bab laen slaen makanan rasanya aku x pelukan ko kot. wakaka