Sunday, September 13, 2009

Dia & Kotak Sejuta Mimpi


1.
Aku x pasti sejak bila perasaan ni wujud. Aku x sabar turon kerja setiap pagi sebab nak tengok dia. Nak tengok wajah dia. Nak dengar dia bercakap. Nak dengar apa sahaja yg keluar dari mulot dia. Aku x peduli apa orang kata tentang dia. Dia adalah dia. Dia yang berbeza.

2.
Click on this LINK.
Tq DIDI. Post yang kedua dari dia untok aku. Even aku rasa yang kedua yang pernah dipost kat dunia ni khas untok aku. Terharu sangat. Aku mmg x boleh tengok ko menanggis. Tengok ko pura2 tersenyom. Aku akan sentiasa ada d sisi ko slagi kau mahu aku d situ.






Hmmm

12 comments:

Aida Hazlan said...

waseh. sapa kah gerangan si dia itu? share2 la! haha ;)

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

selang bberapa minit jak aku upload post ttiba tros ada komen...


hmmm

bukankah saudari punya power khas dalam kelas BI dolok untok mengetahui siapa yang menyukai sesiapa?


try quess r

Aida Hazlan said...

oh power tu dah abis ...

p/s digunakan ke atas diriku sendiri

literally LOL!!!

Aida Hazlan said...

Guess no.1 Nana :D

SEBAB

1. opismate
2. mempunyai reputasi slalu datang awal yg konsisten

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

aku bagi 2 lagi pilihan... wakaka...

Aida Hazlan said...

2. beppy

3. glo ?

observation ke atas dirimu tidak dibuat.ini menyebabkan penaakulan semuanya salah.

kan kuasa khas habis digunakan ke atas diriku...

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

wakaka...!!

matLeh said...

haha.. aj in love r beb.. haha

Aida Hazlan said...

yes he is indeed.

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

wat ever r...!!

dIdIe said...

wat de pak kO nk fall in lOve? tak pe..tak pe..itu aku tak persOalkan..tapi aku nk taO dia lelaki atau wanita. itu sahaja. Sila jawab sOalan dari aku. sekian.

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

sorri, sayang. dia bukan laki2.