Friday, August 15, 2008

DAY 04: 07 OGOS 2008

Hari ni ada RAPTAI KONVO di DECTAR. Sangat2 boring shingga aku boleh bawak bekalan makanan dan minuman lg. plus x lupa kami dudok kat atas tengah bahagian org maen music. Pecah gak r gegendang telingga.. wakaka
Plus x lupa malam ni aku x ada tempat tinggal. Pasal RUMAH TETAMU akan ada tetamu lain yg masok bilik aku. So plan nak tidor surau UO jer r. tapi sebelom tu after RAPTAI aku keluar shopng kat SUNGEI WANG. Bila ttengah tunggu komuter sampai, ada msj kawan sama FORM 6 dulu: EZIE ada dalam komuter mintak aku temankan dia shopng. Then mintak aku temankan dia dan sorang kawan dia (DEDEK) tidor kat KLIA klak. Aku wokey jer. Kebetolan aku x ada tempat tidor untok malam ni plus dia akan belanja semua perbelanjaan. Kira aku ni GIGOLO r. wakaka.
Shopng ngan ompuan mmg rasa pelik sikit. Si DEDEK ni bila masok kedai teros beli then beli lagi then beli lagi then lagi dan lagi dan lagi. Huu. Sukati dier r sendiri ada duit sendiri belanja r. tapi as aku kata b4 aku ni kira GIGOLO r pasal aku x kuar satu sen pon. Tiket semua perjalanan diaorg bagi. Makan Mc D dan KFC dan Mc D lagi dan sekali lagi Mc D mereka belanja. Besh woo.
Cuma bab yg x best ialah masa di KLIA. Aku terpaksa jadi pengawal jaga diaorg tidor. Sepatootnya ada turn. Tapi bila masa turn aku tidor ttiba plak semua leh tidor sekali. So terpaksalah aku as lelaki yg ada kawal diaorg. Mmg letih r.
.
.
DAY 05: 08 OGOS 2008
Balik dari KLIA guna bas ke NILAI then naik KOMUTER. Dalam setiap transport aku tidor. Even dalam KOMUTER aku leh tertido berdiri lagi. Huu. Sesampai teros g mandi kat flatlet then tidor kat SURAU UO untok sejam. Bangon then makan kat CAFÉ UO tapi x ada selera r. then pegi JUMAAT kat MASJID UKM. Habis baca doa, aku teros beramboos. Family aku dah lama sampai kat KELANA JAYA. Semua dah busy call n msj aku. Then aku teros naik BAS MINI (wei tambang dah naek r. pegi komuter pon dah 70 sen), naik KOMUTER pegi KL SENTRAL then transit naik PUTRA berhenti di TAMAN BAHAGIA. Then naik TEKSI berhenti di KOMPLEKS TABUNG HAJI. Naik aras 2, family sebelah emak pond ah ramai. Huu

So episode seterosnya: UDA KAWEN…!!

3 comments:

Jarri said...

aku pon nak jadi gigolo!
haha.

nanti aku add link blog ko.

Known as IDZ said...

oit... ko dah balik swak ker?

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

baek sunggoh dirimu en. fazarri kerana sudi menjadi seorang GIGOLO. wakaka

idzwan, dah berjanggot aku kat sarawak daaa