Tuesday, October 18, 2011

Underage Sex

Aku tak nak ulas tentang bapak liwat anak yg usia 23 hari or budak sekolah kelar leher and perut anak sehingga terkeluar usus or buang baby dari tingkat 2 flat etc yang aku yakin korang jauh lebih tahu what happen dari media massa sekarang ni. Damn isnt it. Tapi Im not gonna talks about that. Yap, aku dah letih gak asyik nak membebel: guna kondom. Guna kondom. Guna kondom. Tapi korang kata korang tak suka rasa latex tu. Nak feel 'daging'. lebih konon. Hmmm..


Keluar dari topik tu. Aku kuarkan satu situasi ni. Korang ialah seorang dewasa yang sangat susah jatuh cinta. Then one day korang jumpa seseorang ni. Memula kenal then kawan then lastly korang rasa 'something' happen antara ko dan dia. Then bila korang nak bawak relationship tu one step further THEN korang baru tahu yang dia under age. So no underage marriage. No underage sex. Dan kalau korang nak tunggu dia keluar dari zon underage then korang plak yang akan masuk zon tua. Hmmm..


Tak faham situasi tu...?


Korang masa sekolah dulu pernah suka ngan cikgu korang tak. It happen mostly to girls ar kan yang kalau ada cikgu lelaki yang handsome sikit then terus nak berazam fokus dalam pelajaran yang diajar dengan harapan cikgu tu akan jatuh cinta ngan dia. Budak lelaki plak lebih fokus pada potongan badan and muka cikgu ompuan jer dan situasi tu jarang berlaku sebab mostly realiti cikgu perempuan di Malaysia adalah gemuk dan kurang menarik. Hmmm..


It gonna sound cam 'Benda biasa' ar cam tu. Tapi in reality plak korang pernah dengar murid kahwin ngan cikgu? Memang ada r kan tapi mana lebih familiar antara kes tu ngan kes cikgu rogol pelajar? Yang mana lebih banyak korang dengar? Alasan: No underage sex.. Hmmm..













Wokey, korang masih x faham apa aku nak share ni?






















I meet someone. Dia nampak sangat mature. Tapi last-last aku dapat tahu yang dia masih belum lagi 19. Damn.. Underage..

























No underage sex. Dan aku semakin menua

3 comments:

Muhammad said...

cikgu2 perempuan di malaysia,pasti buat fan page "Kami benci blogger,yang kata kami gemuk dan tak menarik"

ahhahahahaha

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

then blogger malaysia balas balik then create FB fan page gak "Kami blogger Malaysia anti cikgu2 perempuan marah sbb istilah gemuk dan tak menarik (in other word x mampu menerima realiti diri sendiri)".. kedian belaku reformasi BERSIH BLOGGER 3.0: penentangan terhadap blogger2 malaysia..





jauh imaginasi

Muhammad said...

ahahahhaha i like !!