Tuesday, October 28, 2008

ENCIK HASSAN




Blog kali ni aku bwat tribute untok bekas rumate iaitu enche Hassanol Isyraf bin Mat Hussain(rasa cam salah eja jer ni) pasal dia bjaya interview sebagai seorang animator dalam satu local animation company. Walaupon ini plan B dia aku tetap wish yg dia akan maju jaya dlm wat ever r jalan yg dier pilih. Bak kata Puisi The Road Not Taken: ada banyak jalan yg boleh kita guna sama ada jalan biasa: yg luros or jalan yg org laen x pernah amik(jalan tersendiri r): yg cukop pasti bukan mudah tapi cukop pasti yg penghujungnya tetap sama iaitu KEJAYAAN.


cerita ttg gambar atas ni? Biar kami berdua sahaja yg tau..

6 comments:

Mie Amour said...

cemana buat gamba kat atas tu?berkenannya aku..buatkan satu!!

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

wakaka... leh jer tapi musti r ada gmbar ko dulu ek.!!!

Jarri said...

wo!
ye ke? tahniah untuk sennor.
aku xdapat nak kontak dia pon skrg ni.
suruh dia kontak aku boleh?
dia xda blog ke?

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

x pasti r dia ada blog ke x tp nnt aku suroh dia kontex ko r...!!

tebu said...

Hahaha..nice one jay. ni klu Mak jah aku tau ni mau die suruh ko kluarkn volume 2, 3, special edition n setrusnya plak ni kakaka..

mynameisnazir said...

cam2 tau jer mak jah yg aku nak bwat issue bumper tahon baru ni.. aku rasa dia mutans r.. ada power cam prof xavier