Saturday, July 18, 2009

Radzi, mr. Cousin & keGiLAan

Sejak dari first day aku jumpa dia, teros bwat aku teringat kat mamat sorang tu. Hari demi hari sampai r tamat 2 bulan stengah kat GEMS, mmg bukan just luaran jer but most of the events mmperlihatkan ciri-ciri perangai yang sebijik sama cam mamat sorang tu. Radzi mmg mmbuatkan aku teringat kat mr. Cousin aku. (yaa, Fazlee. Cousin ko bwat aku teringat kat cousin aku r)

Cousin aku ni jenis yg banyak bulu r. Entah apsal r yg bwat kadar pertumbohan bulu tumboh sangat subor kat dia. Badan dia sangat sesuai kalu pakai kemeja ngan tie. Pasal dia punya shape body yg cun r. Cuma seluar slack dia kurang sesuai r: kecil untok kaki dia yg besar. Dan cara jalan dia agak pelik. Plus certain part cara anggota badan dia bertindak pon menampakkan dia pelik gak r. Ada part dia akan kawal tindakan dia.., but the othe part dia x kisah pon tunjok bahagian terok dan memalukan yg ada pada diri dia.

Sbb aku dah bersama dia sejak kecik then aku nampak dia biasa. Tp kalu aku gi mana-mana, dia mmg akan jadi bahan tumpuan org r. Org x mungkin just tengok sekali pandang jer kat ida. Kulit dia kuning langsat yg cerah. Rambot ngan bulu2 dimuka yg hitam. Mostly yaa.. Cuma dia most of the time punya sense of fashion yg pendek katanya cukop terok r. Aku heran r bila dia punya muka n body okey tp each pakaian casual yg dia pakai nampak x ssuai dan pelik pada badan dia. Tp dia still nak pakai.

Technically, setiap yg aku cerita ttg cousin aku td mmg apa yg berlaku pd Radzi (skurang2nya itu yg aku kenal untok the last 2 n half month). Mungkin betol pada bacaan aku ttg 1 teori psikology ttg perkongsian karektor(baca post on FREEDY MAWAR). Tu r kkadang aku x leh nak rapat ngan Radzi pasal dia bwat aku teringat kat cousin aku. Sbb cousin aku punya bahagian2 laen yg menakotkan.

..

Cousin aku ni cukop pandai bwat rancangan. Dia cukop pandai bwat kawan. Dia cukop pandai berlakon. Dia cukop pandai kata2. Dia cukop pandai membodek. Dia cukop pandai maen psikologi org laen. Dia cukop pandai ambik kesempatan. Dia cukop pandai memberi harapan dan dia cukop pandai menjatohkan org ngan setiap harapan yg dia bagi.

Ada 2 perkara yg boleh bwat dia benar2 teruja. 1 st: makanan dan 2 nd: seks. Dia sangat suka dan kuat makan. Dan dia sangat suka dan kuat seks. Last few day aku jumpa dia, dia dah bwat threesome (duh, betapa aku jealous).


..

Aku x pasti ttg Radzi. Sama ada setiap apa yg dia lakukan jujor atau ada matlamat laen yg tersembunyi. Adakah persahabatan dan kata2nya ikhlas atau sekadar lakonan dan untok membodek? Atau setiap apa yg dia lakukan adalah palsu? Hanya dia dan tuhan saja yg tahu.

Radzi cukop suka dan kuat makan. Even aku jadi takot bila lihat dia makan. Setiap kali dia makan, aku akan lihat diri dia yang laen. Sesuatu yg ada pada cousin aku….


..

Dia antara org yg boleh membangkitkan kegilaan dalam diri aku. Dia bwat kami maen banyak permainan gila2. Sbb semuanya adalah permainan bagi dia. Kadang2 aku mahu rasa kegilaan yg sama. Tp kadang2 aku jd takot pada kegilaan yg dia bawak. Sbb kegilaan tu akan mengeluarkan sisi hitam aku…


Cousin aku ialah orang yg cukop kenal diri aku. Jadi bila dia jatohkan aku, aku jadi sangat2 sakit. Selama ni aku fikir kami masih bermain permainan yg sama tp rupa2nya aku ialah halangan untok dia menang. Cuma sekalipon aku x pernah terfikir untok sakitkan dia. Ssb dia adalah sebahagian dari diri aku…


Setiap kali aku lihat Radzi, aku akan lihat cousin aku. Mungkin aku x kenal dia. Mungkin dia x sama cam cousin aku atau juga sebaliknya. So may b jika 6 bulan ini berjalan seperti yg dirancang then aku akan kenal kau. Mungkin kau boleh memberikan aku kegilaan yg sama atau sebaliknya….








..

8 comments:

Aida Hazlan said...

Haha, AJ my hands trembled bukan sebab di atas haha... very deep la .. hahaha I hope I won't be an issue on this blog hahaha... =P

nice blog anyways.

LeE said...

oOoO...ko ngumpat cousn aku ekk...?

hahaha...kiddin bro...

kau sama radzi ka kt STIDC??

pa ceta kerja ko so far?

kami kt SEDC ok jak so far....

razy san™® said...

pergh!!! nsb la ko x cite psl aku kn A.J..hahaa

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

Aida, yr hands trembled bukan sebab di atas.. sbb apa eek? still nak wat issue ni.. wakaka


lee, bukan ker kita selalu mngumpat ttg cousin ko ya? smpat ada code name gik woook

razy, selamat... nama ko razy, budak tu nama dia radzi.. hampir2

LeE said...

aisehhh...xda aku main ngumpat2 org tok J...pa gk couzin ku dikpun...

:)

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

laaa salah org rupanya..
tp biak ya nang sbijik muka kedak ko ooo...


:O




wei aku x dpt link gi blog ko r
bg add nya

LeE said...

blogger ya utk aku komen2 jak la...my site still under maintenance .. ada problem dgn updating process.. www.postingsbylee.co.cc

Jiao Long said...

so...wat do you thing abt radzi now J? adakah radzi sama seperti cousin ko or different...