Wednesday, June 24, 2009

Good Bye Infinity

Akhirnya semuanya dah tamat. 2 bulan setengah dah berlalu.

Bak kata enche Hashim: di mana saat program GEMS ini benar2 bermula? Jawapan aku ialah ketika air pool membasahi dan menyejukan keseluruhan badan aku. Dan kemudian aku mulai merasai setiap bahang kepanasan dan kedinginan setiap mereka yang ada.


Pada hari terakhir, mood aku masih x berubah. Still down. Otak still fikir ttg hal Uda n krisis yg berlaku to Infinity lately. Aku sedaya upaya untok bwat2 happi tapi still aku x dapat paksa diri. At least itu antara yg aku belajar sepanjang 2 bulan di sini: aku dah x nak paksa happi kalu aku x. Cuma akibatnya aku x dapat habiskan kualiti time terakhir bersama Infinity Ltd. Aku x dapat kongsi perasaan terakhir kami. Aku x dapat lihat girls kat Infinity nanggis puas2. Hanya sempat untok 2 minit terakhir dengan salam dan pelukan beberapa org ahli.

Hari terakhir ni jugak Tuan Haji asyik beberapa kali tegor n panggil nama aku.

Pelukan terakhir dengan roommate: Wahyu dan Naz.

Dapat tempat praktikal di STIDC sama ngan Radzi, Jane, Phia dan paling hebat sekali bersama Koland. Entah kenapa takdir meletakkan kami bersama lagi. Pasti semuanya ada sebab dan musabab. Cukop pasti akan ada Mc D & movie night lagi..

Dan kemudian aku mendaftar keluar dari hotel dan pergi tanpa menoleh sedikitpon ke belakang.


Hidop harus diteroskan..


Tinggal 5 hari sahaja lagi untok peperiksaan NIOSH. Duh.. Im not ready for the test. Terlalu banyak fakta untok di baca dan di hafal..


1 Radzi
2 Daisy
3 Fifi
4 Azan
5 Sall
6 As
7 Atul
8 Dess
9 Kay
10 Anna
11 Jane
12 Phia
13 Erwan
14 Elvin
15 ?
16 Suzilawaty
17 David
18 Fhat
19 Suzy Anding
20 Emmer

8 comments:

LeE said...

infinity dgn isu2 nya... hahha..ilex oi kau mala jak emo...

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

aku pon x pasti juak r kenak tp cukop pasti start joins GEMS aku selalu gilak jadi emo.. !!! Duh...!!!

o_o said...

ingat bnda nok bes2 dlm infiniti..boh ingt bnda nok x bes.plan la polah reunion infinity..hjg mnggu tok.haha

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

reunion ujong minggu? lom sampei seminggu dah reunion.. ya bukan nama reunion ya... ya namanya perjumpaan mingguan

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

hahaha bena juak kata AJ ya apa lh daus ya hahaha...

huhu..sedihnya GEMS dh abis uhuk!

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

Biak nama Daus ya iboh.. nya sik ada nilai sentimental value


huuuu... :(

albategnius said...

sentimental pic..x ingat aku ada gmbr tok eh..

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

wakaka.. psl aku x sempat share gambar tok ngan ssapa gik.. berebut gilak. Ya hari PXT woo